Πρωτότυπα Δώρα, Εμπειρίες Ζωής

Ενεργοποίηση ραντεβού

 
Έλεγχος
Γράψτε τον 15ψήφιο κωδικό που ξεκινάει από “V” και αναγράφεται πάνω στο Gift Voucher.

Η ενεργοποίηση είναι απαραίτητη παγκοσμίως, επειδή:
  • Σας προστατεύει εγγράφως από οποιαδήποτε αμφισβήτηση για το έγκαιρο ενδιαφέρον σας για ραντεβού και για τη νόμιμη κατοχή του voucher.
  • Καθιστά το voucher αξιοποιήσιμο, καθώς αντιστοιχίζεται με τα δικά σας στοιχεία και ενημερώνει ηλεκτρονικά τον πάροχο της υπηρεσίας για την εγκυρότητα, ώστε να μπορεί να σας κλείσει ραντεβού.
  • Σας δίνει τα επικαιροποιημένα τηλέφωνα & διευθύνσεις του πάροχου για να μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας. Κατά την 9μηνη διάρκεια ισχύος κάθε voucher μπορεί να αλλάζουν τα στοιχεία επικοινωνίας (Τηλέφωνα, διευθύνσεις κλπ).
  • Σας ενημερώνει για πολύ σημαντικά θέματα. Οι πελάτες χαρίζουν τα δώρα τους σε τρίτους, συνήθως άγνωστους σε εμάς. Με την ενεργοποίηση αποδεικνύουμε ότι τους ενημερώσαμε (όπως οφείλουμε) με όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν από το ραντεβού τους: Με τυχόν έκτακτες ανακοινώσεις, extra παροχές, επισημάνσεις covid-19, απαραίτητους όρους χρήσης κλπ, για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.


  • Κατόπιν της ενεργοποίησης:

  • Δεν επηρεάζεται η διάρκεια ισχύος του voucher ούτε το δικαίωμα να κλείσετε αργότερα το οριστικό ραντεβού σας, εντός πάντα της χρονικής περιόδου ισχύος του voucher σας. Αν δεν βρείτε διαθεσιμότητα άμεσα μπορείτε να ξανακαλέσετε τον πάροχο για να κλείσετε την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία και να υλοποιήσετε την εμπειρία σας έως το αργότερο την ημερομηνία λήξης που αναγράφει το voucher.
  • Καταργείται το δικαίωμα αλλαγής του δώρου. Αν όμως κατόπιν της ενεργοποίησης διαπιστώσετε ότι οι διαθεσιμότητες του πάροχου δεν ταιριάζουν με τις δικές σας, τότε μπορείτε να μας καλέσετε να σας βοηθήσουμε, ακόμα και με αλλαγή δώρου λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας.