Πρωτότυπα Δώρα, Εμπειρίες Ζωής

Τρόποι εξόφλησης

 

6 τρόποι εξόφλησης
Την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, οι τρόποι εξόφλησης διαφοροποιούνται, καθώς το φυσικό κατάστημα κλείνει για κάποιες ημέρες, οι οποίες ανακοινώνονται στο ωράριο λειτουργίας.

 


 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

 

ΜΕΤΡΗΤΑ στο φυσικό κατάστημα
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε με μετρητά όταν έθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα Baladeur Γλυφάδας. Έτσι γλιτώνετε τα έξοδα αποστολής του δώρου. Διεύθυνση Baladeur: Δημητρίου Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 18:00

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τράπεζα ή web banking

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ στο courier (+2,80€)
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε κατευθείαν το courier που θα σας φέρει την παραγγελία. H αντικαταβολή δεν ισχύει για δυσπρόσιτες περιοχές, χειροποίητες κατασκευές και για όσα αναγράφουν ότι δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή. Αυτός ο τρόπος εξόφλησης χρεώνεται με 2,80€. Στις δυσπρόσιτες περιοχές εφόσον συμφωνήσουμε μαζί σας, αποστέλλονται τα δέματα με τη μέθοδο Hold στην κοντινότερη ACS που δεν είναι δυσπρόσιτη περιοχή, ή με e-gift στο e-mail σας και άλλο τρόπο εξόφλησης.

Χρόνος παράδοσης αντικαταβολών: Οι παραδόσεις αντικαταβολών γίνονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή ή και με extra χρέωση το Σάββατο. Όταν η παραγγελία σας γίνεται εντός εργάσιμης ημέρας (πενθήμερο) πριν τις 5μμ το δώρο φτάνει στον αποδέκτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Ελλάδας ή τη μεθεπόμενη εργάσιμη σε περιπτώσεις ιδιαίτερου φόρτου και γιορτών. Όταν η παραγγελία σας γίνεται μετά τις 5μμ ή εντός αργίας, απαιτείται μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα.

 

ΚΑΡΤΑ on-line
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε με την κάρτα σας την ίδια στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας on-line

ΚΑΡΤΑ στο φυσικό κατάστημα
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε με την κάρτα σας όταν έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα Baladeur Γλυφάδας. Διεύθυνση Baladeur: Δημητρίου Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 18:00

 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ή εκπτωτικό κουπόνι

Αν έχετε δωροεπιταγή ή δωροέκπληξη, τότε πρώτα επιλέγετε τα δώρα και έπειτα πληκτρολογείτε τον κωδικό του voucher στο αντίστοιχο πεδίο στο καλάθι της αγοράς σας. Αυτόματα αφαιρείται από το λογαριασμό σας το αντίστοιχο ποσό έκπτωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9635069 για να σας βοηθήσουμε.