Πρωτότυπα Δώρα, Εμπειρίες Ζωής

Τρόποι εξόφλησης

 

6 τρόποι εξόφλησης

 


 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

 

Με ΜΕΤΡΗΤΑ στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε με μετρητά όταν έθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα Baladeur Γλυφάδας. Έτσι γλιτώνετε τα έξοδα αποστολής του δώρου. Διεύθυνση Baladeur: Δημητρίου Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 18:00

 

Με ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τράπεζα ή web banking

 

Με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ στο courier (+3,10€)
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε κατευθείαν το courier που θα σας φέρει την παραγγελία. H αντικαταβολή δεν ισχύει για χειροποίητες κατασκευές και για όσα αναγράφουν ότι δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή. Αυτός ο τρόπος εξόφλησης χρεώνεται με 3,10€.

Χρόνος παράδοσης αντικαταβολών: Οι παραδόσεις αντικαταβολών γίνονται από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή ή και με extra χρέωση το Σάββατο. Όταν η παραγγελία σας γίνεται εντός εργάσιμης ημέρας (πενθήμερο) πριν τις 5μμ το δώρο φτάνει στον αποδέκτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Ελλάδας ή τη μεθεπόμενη εργάσιμη σε περιπτώσεις ιδιαίτερου φόρτου και γιορτών. Όταν η παραγγελία σας γίνεται μετά τις 5μμ ή εντός αργίας, απαιτείται μία επιπλέον εργάσιμη ημέρα.

Εξαιρέσεις στα ανωτέρω ισχύουν για δυσπρόσιτες περιοχές και ειδικές συνθήκες. Στις δυσπρόσιτες περιοχές συνήθως αποστέλλονται τα δέματα με τη μέθοδο Hold, που σημαίνει ότι δεν τα φέρνει διανομέας στον χώρο σας αλλά πηγαίνετε εσείς στην κοντινότερη ACS και τα παραλαμβάνετε από εκεί.

 

Με ΚΑΡΤΑ τώρα
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε με την κάρτα σας την ίδια στιγμή που κάνετε την παραγγελία σας on-line

Με ΚΑΡΤΑ στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα
Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο εξόφλησης εξοφλείτε με την κάρτα σας όταν έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο κατάστημα Baladeur Γλυφάδας. Διεύθυνση Baladeur: Δημητρίου Γούναρη 19, 16562 Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069, Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 - 18:00

 

Με ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ή εκπτωτικό κουπόνι

Αν έχετε δωροεπιταγή ή δωροέκπληξη, τότε πρώτα επιλέγετε τα δώρα και έπειτα πληκτρολογείτε τον κωδικό του voucher στο αντίστοιχο πεδίο στο καλάθι της αγοράς σας. Αυτόματα αφαιρείται από το λογαριασμό σας το αντίστοιχο ποσό έκπτωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9635069 για να σας βοηθήσουμε.