Πρωτότυπα Δώρα, Εμπειρίες Ζωής

Γίνετε προμηθευτής μας

 

 

Ταυτίστε κι εσείς τις υπηρεσίες σας με την έννοια του δώρου!

Ο παγκόσμιος θεσμός των δώρων εμπειρίας είναι έτοιμος να μεγαλώσει την πίτα της αγοράς σας με τους δωροαγοραστές, που επιθυμούν τις υπηρεσίες σας ως ποιοτικό δώρο.

 

Τί κερδίζετε πουλώντας τις υπηρεσίες σας ως δώρο Baladeur;

 

 1. Διαφημίζεστε δωρεάν συνέχεια πλάι σε μεγάλη ποικιλία επώνυμων υπηρεσιών.

 2. Ταυτίζετε τις υπηρεσίες σας με την έννοια του Αξιοδωρίσιμου πακέτου.
  Ο δωρολήπτης κάθε δώρου μας λαμβάνει ολόκληρο πακέτο τυπωμένων πληροφοριών για τον συνεργάτη μας σε illustration χαρτί και σε συσκευασίες δώρων πολυτελείας, βελούδινη θήκη, κουτί με κορδέλα σε χάρτινη τσάντα, κουτί με βελούδινη επένδυση, ντοσιέ δερματίνης κ.α. Η παρουσίαση και οι συσκευασίες μας ταυτίζουν την άριστη ποιότητα δώρου με τις υπηρεσίες σας καθιστώντας τες αξιοδωρίσιμες σε γάμους, γενέθλια, γιορτές κλπ.

 3. Αποκτάτε δωρεάν εξυπηρέτηση των πελατών σας από εμάς
  Ενημερώνουμε αναλυτικά τους δυνητικούς πελάτες σας για τις υπηρεσίες σας, ανεξάρτητα από το αν θα τις αγοράσουν από εμάς.

 4. Ανεβάζουμε δωρεάν τις υπηρεσίες σας στα αποτελέσματα αναζήτησης στο διαδίκτυο.
  Κάθε πακέτο που φτιάχνουμε και αναγράφει τις υπηρεσίες σας ως αξιοδωρίσιμη ιδέα, σας ανεβάζει στα αποτελέσματα σχετικών αναζητήσεων στο Google.

 5. Επωφελείστε των διαφημίσεων που κάνουμε χωρίς να πληρώνετε τίποτα.  
  Οι διαφημίσεις που κάνουμε για τα δώρα Baladeur εμπεριέχουν μόνιμα και τις υπηρεσίες σας χωρίς να πληρώνετε τίποτα για αυτό και χωρίς να εγγυάται κανείς ότι οι επισκέπτες θα αγοράσουν τις υπηρεσίες σας από εμάς.

 6. Αυξάνετε το πελατολόγιό σας με 4 τρόπους:

Α. Με απομακρυσμένους αγοραστές που αγοράζουν για δώρο τις υπηρεσίες σας
Β. Με αποδέκτες δώρων που μαθαίνουν τις υπηρεσίες σας επειδή τους τις έκαναν δώρο
Γ. Με πελάτες που αποκτάτε χωρίς τη μεσολάβησή μας, απλά επειδή είδαν τα πακέτα σας στο Baladeur.gr
Δ. Mε διαγωνισμούς και μαζικές παραγγελίες που κάνουν μεγάλες εταιρίες από την Baladeur για τους    πελάτες τους και τα bonus κινήτρων προς τους υπαλλήλους τους (Δείτε σχετικό πελατολόγιο).

 

Τί κερδίζουν οι πελάτες αγοράζοντας τις υπηρεσίες σας από εμάς;

 1. Δυνατότητα αλλαγής από εκατοντάδες ιδέες!
  Οι δωρολήπτες μπορούν να αλλάξουν το δώρο τους επιλέογοντας από εκατοντάδες ιδέες δώρων που προσφέρει το Baladeur.gr.

 2. Μοναδικές συσκευασίες δώρου!
  Παρέχουμε τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευασιών δώρων εμπειρίας παγκοσμίως, με προσαρμογή σε κάθε περίσταση και κάθε εμπειρία!

 3. Ιδιαίτερες τιμές με εγγύηση!
  Αν εντός 10 ημερών από την εξόφληση διαπιστώσει ο πελάτης ότι το ίδιο δώρο θα μπορούσε να το αγοράσει από αλλού σε καλύτερη τιμή, του επιστρέφουμε το 110% της διαφοράς. Τα άυλα δώρα πωλούνται στις ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές του τιμοκαταλόγου κάθε παροχέα, λόγω ειδικών συμφωνιών κατανάλωσης.

 4. Συνδυασμούς μοναδικών υπηρεσιών!
  Οι υπηρεσίες διαφορετικών συνεργατών μας ενώνονται δημιουργώντας πρωτότυπα πακέτα συνδυασμού υπηρεσιών που δεν παρέχονται πουθενά αλλού.

 5. Εξαργυρώσεις σε συνεργάτες της επιλογής τους!
  Π.χ. ένα voucher για πτήση παραπέντε μπορεί ο δωρολήπτης να το υλοποιήσει σε διαφορετικούς συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα, σε όποια περιοχή από τις αναγραφόμενες στο δώρο επιλέξει. Έτσι το δώρο δεν περιορίζει τον δικαιούχο αλλά του αφήνει περιθώρια να το αξιοποιήσει οπουδήποτε θέλει!


  Κάντε αίτηση συνεργασίας