Πρωτότυπα Δώρα, Εμπειρίες Ζωής

Covid-19 Μέριμνα

 

Η διάρκεια ισχύος των vouchers (πλην των δωροεπιταγών) παρατείνεται δωρεάν για όσο χρονικό διάστημα συνέπιπτε η ισχύς τους με το κλείσιμο λόγω lockdown, του είδους των επιχειρήσεων (πάροχοι) που τα εξυπηρετούν.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ

Η αποστολή αιτήματος παράτασης είναι απαραίτητη γιατί την παράταση ισχύος που δικαιούστε πρέπει να την έχετε γραπτώς προς επίδειξη στον πάροχο της υπηρεσίας μαζί με το voucher. Τα vouchers δίνονται από τους αγοραστές τους σε δωρολήπτες των οποίων χρειαζόμαστε στοιχεία επικοινωνίας και τη γραπτή συναίνεσή τους για να τους στείλουμε όσα χρειάζονται για την παράταση που δικαιούνται.

Κάθε voucher έχει διαφορετικό υπολογισμό παράτασης ισχύος βάσει του χρονικού διαστήματος που έμεινε κλειστός ο πάροχος και των μετατροπών που αυτό έχει στο ιστορικό του (αλλαγή, άλλη παράταση, νέα δεδομένα covid-19 κλπ).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σε περίπτωση νέων lockdowns. Για κάθε χρονικό διάστημα που χάνετε λόγω lockdown και δεν έχετε πάρει την αντίστοιχη παράταση ισχύος, θα πρέπει να κάνετε νέο αίτημα δωρεάν παράτασης ισχύος. Tη δωρεάν παράταση ισχύος ενδείκνυται να την αιτηθείτε αμέσως μόλις ολοκληρώνονται τυχόν νέα lockdowns, ώστε να γνωρίζουμε τη συνολική διάρκεια που ήταν τελικά κλειστές οι επιχειρήσεις και έτσι να σας δίνουμε τη σωστή παράταση ισχύος.

Οι δωροεπιταγές δεν παρατείνονται λόγω lockdown. Η διάρκεια ισχύος των δωροεπιταγών δεν παρατείνεται καθώς δεν διακόπτεται ποτέ η δυνατότητα της on-line εξαργύρωσής τους από το e-shop www.baladeur.gr. Οι δωροεπιταγές εξαργυρώνονται με εμπειρίες για τις οποίες εκδίδονται νέα vouchers με εκ νέου 9μηνη διάρκεια ισχύος!

Τα προσωπικά σας στοιχεία που μας στέλνετε με το αίτημα παράτασης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου voucher

 

ΑΙΤΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ VOUCHER ΛΟΓΩ LOCKDOWN

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αποστείλετε τώρα αίτημα αν αφορά μόνο lockdown που βρίσκεται σε εξέλιξη γιατί ενδέχεται αυτό το lockdown να παραταθεί και τότε θα πρέπει να μας στείλετε νέο αίτημα παράτασης ισχύος του voucher! Στείλτε το αίτημά σας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το lockdown μαζί με τις ενδεχόμενες παρατάσεις του.


ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ E-MAIL ΣΤΟ  

info@baladeur.gr

ΜΕ ΘΕΜΑ
Αίτημα Δωρεάν Παράτασης Ισχύος Voucher Λόγω Lockdown Covid-19

ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ
Παρακαλώ πολύ όπως υπολογίσετε τη δωρεάν παράταση ισχύος που δικαιούμαι λόγω lockdown για το παρακάτω voucher και μου αποστείλετε τη νέα ημερομηνία λήξης ισχύος του, ώστε να επισυνάψω στο voucher την απάντησή σας, προς επίδειξη στον πάροχο της υπηρεσίας την ημέρα του ραντεβού μου.