Πρωτότυπα Δώρα, Εμπειρίες Ζωής

Ανακοινώσεις

Αναζήτηση ανακοινώσεων

Αναζήτηση

Βράβευση Baladeur

16/08/2022
Βράβευση Baladeur.gr

Στις 22/6/2022, τo Baladeur.gr βραβεύτηκε στον 1ο διαγωνισμό εμπειρίας πελάτη "Retail Customer Experience Award 2021", που συνδιοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπό την αιγίδα του Δ. Αθηναίων, στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Ρωμαϊκής Αγοράς της Αθήνας, παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Baladeur.gr
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ

Η ιστορική εκδήλωση είχε τίτλο: “Εμπόριο – Παιδεία – Πολιτισμός” και ήταν χωρισμένη σε 3 ενότητες:

Η πρώτη ενότητα αναφερόταν στην επιχειρηματική ιστορία της πόλης και στις εμβληματικές πρωτοβουλίες που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον της τοπικής οικονομίας, όπως είναι η ανάπλαση ενός κεντρικού εμπορικού άξονα, η δημιουργία του καινοτόμου προγράμματος προβολής της αγοράς “Athens Shopping”, αλλά και η προσπάθεια ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων.

 

Βράβευση Baladeur.gr - Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά

Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά

Η δεύτερη ενότητα αφορούσε την παρουσίαση έρευνας/μελέτης των χρήσεων γης του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας, που βασίζεται στην καταγραφή όλων των ισόγειων καταστημάτων της περιοχής. Επικεφαλής της έρευνας είναι ο καθηγητής του Ο.Π.Α κος Γεώργιος Μπάλτας, που σε συνεργασία με την υπηρεσία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κατέγραψαν τα αποτελέσματα ανά οδό στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας.

Στην τρίτη ενότητα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εγκαινίασαν τον «1ο Διαγωνισμό Εμπειρίας Πελάτη» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Εμπόριο, Παιδεία, Πολιτισμός» υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των επιχειρήσεων εκείνων που βάζουν στο επίκεντρο τον καταναλωτή και προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους, μέσα από τα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματά τους.

  Βράβευση Baladeur.gr - Εκλεκτοί Καλεσμένοι

Εκλεκτοί Καλεσμένοι

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 18 καταστήματα, παρουσία πολλών διακεκριμένων προσωπικοτήτων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι:

Σταύρος Καφούνης, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Δημήτριος Μπουραντώνης, Πρύτανης Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Εκπρόσωπος Κυβέρνησης

Παναγιώτης Τσακλόγλου, Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων  

Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων 

Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Ο.Π.Α

Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής

 

Ο Δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης

Ο Δήμαρχος Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης

 

1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ

 

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, η αξιολόγηση των 385 συμμετοχών έγινε από τις ομάδες  φοιτητών, βάσει οδηγιών και επιστημονικών κριτηρίων που τέθηκαν από τους ακαδημαϊκούς υπεύθυνους ανά ενότητα.

Στη δεύτερη φάση, η εκτελεστική επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές του Ο.Π.Α, καταξιωμένους επιχειρηματίες και στελέχη του Ε.Σ.Α, αξιολόγησαν και βράβευσαν τις καλύτερες εργασίες των φοιτητών και στη συνέχεια επέλεξαν τις τελικές συμμετοχές ανά κατηγορία βράβευσης, λαμβάνοντας υπόψη τους την αξιολόγηση/βαθμολόγηση των καταστημάτων από τις σχετικές παρουσιάσεις των φοιτητών.

Η τελική αξιολόγηση πραγματοποιήθηκε από την Επιτροπή Βράβευσης.

 

Βράβευση Baladeur.gr - Επιτροπή Βράβευσης

 


 

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

 

To Baladeur.gr κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία του και το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του Baladeur.gr, Άγγελος Χριστοφόρου, από τον διευθυντή του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κύριο Αντωνίου Σωτήρη.

 Βράβευση Baladeur.gr - Άγγελος Χριστοφόρου

Βράβευση του Baladeur.gr. Αριστερά ο ιδιοκτήτης του Baladeur.gr, Άγγελος Χριστοφόρου και δεξιά του, ο διευθυντής του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κύριος Αντωνίου Σωτήρης.

 

VIDEO ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ του Baladeur.gr

Facebook Post